Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
+38 (063) 512 87 05
 

Бажаєте замовити ремонт балкона під ключ у Харкові?

Зателефонуйте прямо зараз за номером телефону:

+38 (063) 512 87 05

Безкоштовний замір
Розрахунок вартості
Робота за договором
Вигідні ціни

Варіанти стелі при ремонті квартир під ключ

Коли планується ремонт квартир під ключ у Миколаєві, то одним із важливих етапів є влаштування стелі. Це може бути гіпсокартонна стеля, натяжна, підвісна або комбінована. У будь-якому випадку слід ретельно продумати багато нюансів, щоб отримати бажаний результат.

Давайте розглянемо кілька популярних варіантів застарілості стелі при сучасному ремонті квартир…

Натяжні стелі

Натяжні стелі

Думаємо, що нікого не здивує, що саме натяжні стелі мають найбільший попит. Це відносно недорого, якісно та швидко… До того ж, широке розмаїття кольорів, конструкцій та видів дозволяє втілити в реальність дизайнерські ідеї будь-якої складності.

Цікавий варіант – комбінація натяжної стелі з коробом із гіпсокартону, в який монтується точкове освітлення. Також у ньому зручно ховати різні інженерні комунікації, наприклад, повітропроводи системи повітряного опалення та кондиціювання, електропроводку тощо.

Гіпсокартонні стелі

Гіпсокартонні стелі

Більш дорогий варіант пристрою - гіпсокартонні стелі, які при якісному оздобленні зовні мало відрізняються від звичайної стелі. Для їх монтажу необхідно спочатку встановити спеціальний каркас, який трохи опустить рівень стелі.

Важлива перевага гіпсокартонних стель – це можливість повною мірою використовувати весь простір у каркасі, наприклад, розташувати в ньому шумоізоляцію та утеплення, трубопроводи та повітропроводи, електропроводку тощо.

Хочете докладніше дізнатися про вартість ремонту балкона у Харкові?
Зателефонуйте
або
замовте зворотний дзвінок