Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
+38 (063) 512 87 05
 

Бажаєте замовити ремонт балкона під ключ у Харкові?

Зателефонуйте прямо зараз за номером телефону:

+38 (063) 512 87 05

Безкоштовний замір
Розрахунок вартості
Робота за договором
Вигідні ціни

Чи можна збільшити балкон у хрущовці?

Важливий момент ремонтних робіт, за яких виконується балкон під ключ у Львові, – ціна всіх робіт та матеріалів. Тут все залежить від багатьох нюансів, наприклад типу конструкції балкона, способу його збільшення, виду скління, варіантів обробки і т. п.

Давайте з'ясуємо, чи можна збільшити балкон у хрущовці і який спосіб є найбільш оптимальним…

Способи збільшення балкона

Способи збільшення балкона

Сьогодні ви можете збільшити балкон в хрущовці в найкоротші терміни і за вигідною ціною, що дозволяє отримати в квартирі додаткову площу або простір, який може бути використаний як зона відпочинку або робоче місце протягом усього року.

Зробити збільшення балкона можна кількома методами:

  • розширення на підставі. Отримати додаткову площу можна шляхом розширення балконної плити. Подібні ремонтні роботи досить дорогі, але вважаються найбільш ефективними зі збільшенням лоджії та балкона;
  • винос по підвіконню. Щоб зробити теплий балкон за вигідною ціною, краще виконати винос по підвіконню. Такий спосіб збільшення балкона має на увазі висування вперед та з боків металевої конструкції на 30 см.

Скління балкона в хрущовці

Скління балкона в хрущовці

Коли виконується ремонт балкона в хрущовці, важливим етапом є вибір та встановлення скління. Воно впливає не тільки на зовнішній вигляд фасаду будинку, але і може максимально змінити інтер'єр, зробивши його комфортним і затишним.

Популярні види скління балкону:

  • безрамне скління. Неймовірно красиве та оригінальне безрамне скління балкона – це відмінний варіант для холодного скління… У цьому випадку конструкція виходить максимально легкою та дозволяє збільшити приплив денного світла до кімнати;
  • алюмінієве скління. Легке холодне скління алюмінієвим профілем відрізняється тривалим терміном експлуатації та вигідною вартістю. Це надійна конструкція, яка протягом тривалого часу не втрачає свого первісного вигляду;
  • теплий балкон. Найбільш популярним є тепле скління балкона з виносом по підвіконню… Утеплення стін та встановлення теплих пластикових вікон забезпечують високу шумо- та теплоізоляцію в квартирі.
Хочете докладніше дізнатися про вартість ремонту балкона у Харкові?
Зателефонуйте
або
замовте зворотний дзвінок