Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
+38 (063) 512 87 05
 

Бажаєте замовити ремонт балкона під ключ у Харкові?

Зателефонуйте прямо зараз за номером телефону:

+38 (063) 512 87 05

Безкоштовний замір
Розрахунок вартості
Робота за договором
Вигідні ціни

Збільшення балкона: розширення та винос

Ви замислились про збільшення житлової площі у квартирі? Тоді винесення та розширення балкона в Одесі дозволить додати кілька квадратів площі, яка може бути достатньо корисною та використовуватись на ваш розсуд.

Давайте детальніше розглянемо основні способи, які дозволяють збільшити площу або простір:

  • Винос по підвіконню. Найпопулярніший і недорогий спосіб збільшити простір у квартирі. Саме його часто обирають, коли замовляють балкон під ключ – ціна такого заходу є досить прийнятною, тому його можуть дозволити собі практично кожен, який планує ремонтні роботи.
  • Розширення бетонної плити. Найбільш оптимальний спосіб збільшити балкон - розширення по бетонній плиті, яке дозволяє додати саме корисну площу, а не тільки простір, як у виносу по підвіконню. Зробивши теплий балкон з розширенням ви зможете розмістити стіл для роботи або зону відпочинку з маленьким диваном.

Утеплення, оздоблення та інші роботи на балконі

Утеплення, оздоблення та інші роботи на балконі

Збільшення балкона – це лише перший етап, який дозволяє зробити його затишним та комфортним. Далі необхідно провести низку інших ремонтних робіт:

  • зварювальні роботи. Після розширення балконної плити виконується зварювання нового каркаса, що буде надійною основою для майбутньої споруди;
  • скління. Важливим етапом є скління балкона. Вибір склопакета, кількості камер, способу тощо безпосередньо впливає на ваш комфорт у майбутньому;
  • зовнішня обшивка. Для зовнішньої обшивки часто використовують профнастил або вінілову вагонку. Ці матеріали добре захищають від атмосферних впливів та відрізняються тривалим терміном служби;
  • внутрішнє утеплення. Щоб зробити балкон під ключ повноцінною площею квартири, де можна зручно розміститися, потрібно виконати внутрішнє утеплення. Для цих цілей може бути використана мінеральна вата, яка відома чудовими звуко- та теплоізоляційними якостями;
  • внутрішнє оздоблення. При виборі внутрішньої обробки слід спиратися на те, як далі використовуватиметься корисний простір. По суті, тут можна розмістити навіть невелике робоче місце з кріслом, столом і всім необхідним.

Замовити балкон під ключ у Одесі ви можете на сайті Balkov.od.ua, фахівці якого запропонують вам кілька цікавих варіантів та виконають усі необхідні ремонтні роботи за вигідною ціною у найкоротші терміни.

Хочете докладніше дізнатися про вартість ремонту балкона у Харкові?
Зателефонуйте
або
замовте зворотний дзвінок