Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
+38 (063) 512 87 05
 

Бажаєте замовити ремонт балкона під ключ у Харкові?

Зателефонуйте прямо зараз за номером телефону:

+38 (063) 512 87 05

Безкоштовний замір
Розрахунок вартості
Робота за договором
Вигідні ціни

Чим відрізняється машинна штукатурка від звичайної?

Складно уявити собі ремонт квартир та будинків без таких послуг, як напівсуха стяжка та машинна штукатурка, які в найкоротші терміни дозволяють вирівняти підлогу та стіни за вигідною ціною. На відміну від ручної роботи, використання механізованого обладнання дозволяє суттєво оптимізувати час, що витрачається на підготовку поверхні.

Давайте зупинимося на вирівнюванні стін і детальніше розглянемо, чим відрізняється машинна штукатурка від звичайної

Машинна штукатурка стін

Машинна штукатурка стін

Зараз все більше користується попитом та популярністю машинна штукатурка стін у Дніпрі, яка за допомогою механічного нанесення дозволяє виконати вирівнювання поверхні максимально якісно та в найкоротші терміни.

Плюси механічної штукатурки:

  • короткі терміни вирівнювання. Машинна штукатурна станція виконує заміс та подачу суміші на поверхню стіни, що автоматизує більшу частину штукатурних робіт. Завдяки цьому терміни вирівнювання стін у будинку та квартирі скорочуються у 3-4 рази порівняно із звичайною штукатуркою;
  • якісне оздоблення стін. Штукатурка для механічного нанесення перемішується спецобладнанням на високій швидкості, завдяки чому консистенція матеріалу стає пластичною і без грудочок. Зчіпляється зі стіною вона чудово і не утворюються повітряні кишені;
  • вигідна ціна. Вартість роботи та витрата матеріалу машинної штукатурки менша, ніж при виконанні подібної роботи руками. А технологія замивання штукатурки дозволяє вигідно підготувати стіни під шпалери.

Ручна штукатурка стін

Ручна штукатурка стін

Незважаючи на високу популярність механічної штукатурки, ручна штукатурка стін також має гарний попит. Адже вона має безліч конкурентних переваг.

Плюси звичайної штукатурки:

  • широкий вибір матеріалу. Для штукатурних станцій необхідна спеціальна штукатурка для механічного нанесення, а ось для ручної роботи ви практично не обмежені у виборі матеріалу;
  • немає вимог до поверхні. Якщо поверхня стінок має вигини, то ручна штукатурка буде краще, ніж машинна;
  • немає мінімального обсягу. Механічна штукатурка вигідна, якщо необхідно вирівняти стіни в приватному будинку та великій квартирі, а от якщо об'єм менший, то краще замовити звичайну штукатурку.
Хочете докладніше дізнатися про вартість ремонту балкона у Харкові?
Зателефонуйте
або
замовте зворотний дзвінок